VÅRT YRKE – DIN LÖNSAMHET

CCL Parkering är det mindre och personligare bolaget i parkeringssektorn med ambition att bli den självklara partnern för dig som behöver hjälp med din parkeringslogistik.

Vårt företag arbetar helt digitalt, via Parksters tjänster, vilket borgar för att det är säkert samtidigt som det är smidigt och flexibelt.

Du som har tomma ytor att upplåta kan sitta på en god intäktskälla utan att kanske ha reflekterat över det. Med så få som två eller tre ytor som upplåts till parkering kan du erhålla en god intäkt till din verksamhet, eller till din fastighet, utan att du behöver lyfta ett finger.

 
Vi vill skapa ett gott samarbete mellan parkerande bilister och de som hyr ut platserna.

CCL Parkering erbjuder olika upplägg på ersättningsalternativ beroende på vilken ambition du som upplåtare har och beroende på vilken trafik platserna kan tänkas producera.

Men det kan vi förklara närmare ifall intresse finns.

Fastighetsbolag, bensinstationer, samfälligheter, för att nämna något, och som vill ha hjälp med sin parkering kan på ett enkelt sätt få hjälp av oss.

Samfälligheter/föreningar som inte är momspliktiga har normalt ett problem att tjäna pengar på sina parkeringar. Prata med oss så kanske vi kan lösa det.

Vår filosofi är att skapa lönsamhet till dig utan att det skall uppstå onödiga kontroverser mellan dig och dina parkerande gäster.

Lägg över driften av parkeringen på oss... du kommer inte att ångra det!

Har du frågor så tveka inte att höra av dig till oss!

Kontakta oss